sobota, 25. junij 2011

Novak Djokovic

Torej; 24-letni Novak Djokovic, za njegove fan-e tudi "Nole" je trenutno v sami eliti svetovnega tenisa. Na mednarodni teniški lestvici, ATP lestvici zaseda drugo mesto, za ovratnik diha španskemu igralcu Rafaelu Nadalu, ki na prvem mestu kraljuje že dve leti. Njegov sedanji trener je Marian Vajda, sicer bivši slovaški tenisač. Včeraj se je v Wimbledonu pomeril z Marcosom Baghdatisom in ga ugnal z rezultatom 3:1 (Djoko:Baghdatis; 6:4, 4:6, 6:3, 6:4)


Novak se je rodil leta 1987 v Beogradu, v Srbiji, očetu Srđanu in materi Dijani. Ima tudi dva mlajša brata, oba perspektivna tenisača. Starejši od obeh, Marko se je v letu 2008 udeležil Australian Open-a v mladinski kategoriji, a je že zgodaj izpadel.
Na levi: Srđan Djokovic, oče Novaka.
Svojo teniško pot je začel pri štirih letih, pri dvanajstih je odšel v Nemčijo na teniško akademijo Nikole Pilića. Pri štirinajstih letih se je začela njegova mednarodna kariera z raznimi zmagami na tujih turnirjih, bodisi posamezno ali v dvojicah.

Novak kot otrok.
Njegovo ime je postala znano v teniških krogih, mnogi so ga imeli za čudežnega dečka. Leta 2003 je bil uvrščen med profesionalne tenisače. Na Australian Open 2007 je zgubil v četrti rundi proti Rogerju Federerju, sicer zmagovalcu turnirja. Že naslednje leto je bil na istem turnirju absolutni zmagovalec. Na Olimpijskih igrah 2008 v Pekingu si je priboril bronasto medaljo.
Novak; tretje mesto Beijing OI 2008

Djokovic se dobro znajde na vsakem terenu, vendar mu najbolj leži peščena podlaga. Premore izredno dober backhand udarec s katerim nemalokrat prikaže prav osupljivo igro. Njegov najhitrejši servis je bil 250km/h.

Djokovic servis.
Tudi sicer slovi kot fairplay igralec, večkrat pa tudi med igro zaploska nasprotnikovi dobri potezi. Organizira vsakoletni dobrodelni nogometni turnir, izkupiček pa nameni v sklad za pomoč otrok z različnimi oblikami rakavih obolenj.

Djokovic, dobrodelni nogometni turnir.


Še nekaj utrinkov v slikah iz Novakovega življenja;
Djokovic, Federer

Novak v francoskem časniku.
Tenis pod vodo? :)

Novak Djokovic in njegova izbranka Jelena Ristić v Cannes-u


 
Kaj vse ima Djokovic v torbi?


petek, 3. junij 2011

Izdelava pisnih nalog po naročilu!



Pozdravljeni!
 
Ste v časovni stiski, nimate besednega zaklada ali pa se enostavno ne morete resno lotiti pisanja projektne, seminarske naloge? Potem imamo za vas rešitev.

Za vas bomo v najkrajšem možnem času izdelali kvalitetne avtorske in slovnično lektorirane:
-seminarske naloge
-projektne naloge
-raziskovalne naloge
-ostale pisne izdelke

Pri vsakem projektu se najprej preuči dano literaturo, naredi jedrnate izpiske, nato pa loti pisanja. Po polno spisani nalogi se posvetujemo z naročnikom, po želji dodamo grafike, v končni fazi pa jo tudi lektorira priznana lektorica.

Okvirne cene:
  1. Pisna naloga do 13 strani; z naslovno stranjo, kazalom in viri, brez grafik; 20€
  2. Pisna naloga do 23 strani: z naslovno stranjo, kazalom in viri, brez grafik; 40€
  3. Cena za ostale pisne izdelke je po dogovoru.

Cene so zgolj okvirnega značaja, nihanja so odvisna od zahtevnosti same naloge, vnaprej pripravljenega gradiva, po želji oblikovanih grafik in ostalih dodatkov. Lahko ste prepričani, da bo vaš izdelek unikaten in verodostojen. 

Povpraševanje nam pošljite na: izdelavapisnihnalog@yahoo.com

NOVO!!!
Kot dodatek k predstavitvi vam lahko sedaj izdelamo tudi Powerpoint prezentacijo.